Gå direkt till innehåll

Ämnen: Friskvård

Nedsatta energinivåer vanligt bland kvinnor och unga i arbetslivet

Nedsatta energinivåer vanligt bland kvinnor och unga i arbetslivet

Tre av tio medarbetare upplever brist på energi på en nivå som kan innebära risker. Trötthet och avsaknad av ork och energi är de vanligaste symptomen. Unga och kvinnor är mest drabbade där hälften upplever någon form av avsaknad av ork och energi. Energinivåerna samspelar med den sociala arbetsmiljön, motivation och stressnivåer. Det visar en ny undersökning från Falck (fd Previa).

Välkommen till Falck Sverige!

Med 1 000 experter på närmare 100 enheter över hela landet är Falck Sveriges mest kompletta leverantör av tjänster inom hälsa och arbetsliv. Vi erbjuder företagshälsovård, kris- och personalstöd, omställnings- och karriärtjänster samt primärvård och hälsotjänster för privatpersoner. Våra tjänster inom hälsa och arbetsliv når 1,2 miljoner människor över hela Sverige och bidrar till ett hållbart arbetsliv och privatliv för alla.

Sveriges största företagshälsa Previa har ingått i Falck-gruppen sedan 2014. I januari 2023 upphörde Previa helt som namn och varumärke, och tidigare Previa går numera helt under varumärket Falck.

Läs mer på falcksverige.se

Falck Sverige
Falck
106 54 Stockholm
Sverige