Gå direkt till innehåll
Ambulansen i Trelleborg stannar kvar på nuvarande adress

Pressmeddelande -

Ambulansen i Trelleborg stannar kvar på nuvarande adress

Under våren har Falck Ambulans tillsammans med Trelleborgs kommun utvärderat stationsplaceringen för Trelleborgs ambulans.

- Vi har haft mycket konstruktiva diskussioner tillsammans med kommunen. Vi har kommit fram till att sammantaget är den nuvarande placeringen på räddningstjänsten den mest optimala lösningen. Vi har därför med glädje tackat ja till kommunens erbjudande att stanna kvar där, säger Sven Engquist, vd Falck Ambulans.

De nuvarande lokalerna kan anpassas för att motsvara behoven från både räddningstjänsten och ambulansverksamheten.

I dagsläget finns två ambulanser i Trelleborg. I och med avtalet att stanna kvar på adressen tillsammans med räddningstjänsten har Falck också fått en tredje ambulansplats på stationen för att möjliggöra en eventuell framtida expansion.

För ytterligare information, kontakta:
Lotta Smith, Kommunikationsansvarig Falck Sverige: 073-3730112


Relaterade länkar

Ämnen


Falck har bedrivit verksamhet i Sverige sedan 1950, (i Danmark sedan 1906) och är nordens största entreprenör i personvårds- och räddningstjänster hos såväl myndigheter som företag.

Falck har visionen att utveckla en betydande internationell verksamhet som arbetar på bred front med assistans, vård och hälsa, beredskap, räddning och rehabilitering. Genom alla affärsområden löper en gemensam vilja att hjälpa folk som en röd tråd.


Kontakter

Cecilia Boija

Presskontakt Kommunikationschef, Falck Emergency 0733018765

Sandra Ahlstrand

Presskontakt Kommunikatör Falck Hälsa och arbetsliv +46‭706358962

Peter Skald

Presskontakt Kommunikationsansvarig Falck Hälsa och arbetsliv (fd Previa) 070-413 08 13

Välkommen till Falck Sverige!

Falck värnar människors liv och hälsa. Med våra insikter och tjänster vill vi skapa ett hållbarare och hälsosammare arbets- och privatliv samt förebygga olyckor innan de sker. Genom nya lösningar bidrar vi till omställningen av svensk hälso- och sjukvård samt arbetsliv.

Falck Sverige
Falck
106 54 Stockholm
Sverige