Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

Falck utökar sitt produktsortiment för företag och lanserar nu ett speciellt koncept för Tungbärgning

För ökad trygghet, säkerhet och förbättrad driftekonomi längs vägarna fortsätter nu Falck sin lansering av väghjälpsprodukter. Falck Tungbärgning lanseras 1:a oktober och är ett mycket attraktivt alternativ för speditionsbolag, åkerier och bussbolag som äger ett eller flera tyngre fordon.
Som kund hos Falck har ni alltid ett direktnummer att ringa vid problem längs vägen och vid behov av assist

Falcks bärgarstationer i Örebro, Tibro och Skövde installerar Falck Hjärtstartare

Falcks bärgarstationer i Örebro, Tibro och Skövde installerar Falck Hjärtstartare och personalen utbildas i Första Hjälpen av Falcks erfarna räddningspersonal!
Falcks bärgarstationer i Örebro, Tibro och Skövde ägs tillsammans av Kåge Bärgning & Assistans AB, med totalt 9 anställda. Stationerna har i samband med Falck Räddningskårs satsning på försäljning av Falck Hjärtstartare köpt ett hjär

Falck Räddningstjänst har tecknat ramavtal med Försvarsmakten avseende flygplatsbrandmanstjänster vid F7 Såtenäs flygplats

Avtalet innebär att Falck Räddningstjänst under flygplatsens öppettider tillhandahåller en räddningsstyrka bestående av sex flygplatsbrandmän. Från och med 1 juni 2011 och två år framåt, med option på ytterligare 1 + 1 år köper Försvarsmakten flygplatsbrandmanstjänster av Falck Räddningstjänst. 
Räddningsstyrkans huvudsakliga arbetsuppgifter skall vara beredskapstjänstgöring, beredd att genomfö

Falck Räddningstjänst tecknar avtal med Forsmarks Kraftgrupp AB om brandskyddstjänsten vid Forsmarks kärnkraftverk

Genom en avsiktsförklaring har Forsmarks Kraftgrupp AB meddelat att Falck Räddningstjänst tar över ansvaret för brandskyddstjänsten på Forsmarks kärnkraftsanläggning. Avtalet med Forsmarks Kraftgrupp AB innebär att Falck från och med 1 januari 2011 och två år framåt, med option på ytterligare fem år, utför brandskyddstjänsten på kärnkraftsanläggningen.
 
I uppdraget ingår systematiskt brand

Falck tar över Brand- och Räddningstjänsten på Stockholm-Arlanda Airport

Det är nu klart att Falck tar över Brand- och Räddningstjänst på Stockholm-Arlanda Airport. Avtalet med Luftfartsverket innebär att Falck från och med 1 januari 2010 och tre år framåt, med option på ytterligare ett år, utför brand- och räddningstjänst samt sjukvårdstjänst på flygplatsen.
I avtalet ingår även en option med rätt för LFV att avropa brand- och räddningstjänst samt sjukvårdstjänst

Visa mer

Välkommen till Falck Sverige!

Med 1 000 experter på närmare 100 enheter över hela landet är Falck Sveriges mest kompletta leverantör av tjänster inom hälsa och arbetsliv. Vi erbjuder företagshälsovård, kris- och personalstöd, omställnings- och karriärtjänster samt primärvård och hälsotjänster för privatpersoner. Våra tjänster inom hälsa och arbetsliv når 1,2 miljoner människor över hela Sverige och bidrar till ett hållbart arbetsliv och privatliv för alla.

Sveriges största företagshälsa Previa har ingått i Falck-gruppen sedan 2014. I januari 2023 upphörde Previa helt som namn och varumärke, och tidigare Previa går numera helt under varumärket Falck.

Läs mer på falcksverige.se

Falck Sverige

Falck
106 54 Stockholm
Sverige