Gå direkt till innehåll
Falck Larmcentral auktoriserad

Nyhet -

Falck Larmcentral auktoriserad

Falck Larmcentral som är bemannad dygnet runt årets alla dagar, hanterar över 1800 samtal per dygn. Falck Larmcentral bedriver en bred verksamhet och hanterar många olika typer av uppdrag, bland annat bilbärgning och assistanstjänster för svenska och utländska försäkringsbolag, bilimportörer och däcktillverkare.

Falck Larmcentral övervakar också inbrotts- och överfallslarm för privatpersoner och företag samt olika sorters driftlarm till bland annat värme och kylanläggningar.

Falck Larmcentral hanterar dessutom olika typer av jour för ett flertal företag och kommuner, så som t.ex. fastighetsjourer där hyresgäster kan ringa dygnet runt för att få hjälp om det uppstår något fel i deras lägenheter eller lokaler.

Målsättningen för Falck är att vara marknadsledande vad avser tillgänglighet och servicenivå.

Falck Larmcentral är auktoriserad att bedriva verksamhet som avses i 1§ lagen (1974:191) om bevakningsföretag.

Vårt verksamhetssystem är kvalitetscertifierat och uppfyller kraven i de internationella standarderna SS-EN ISO 9001:2008.

Ämnen

Kontakter

Cecilia Boija

Presskontakt Kommunikationschef, Falck Emergency 0733018765

Sandra Ahlstrand

Presskontakt Kommunikatör Falck Hälsa och arbetsliv +46‭706358962

Peter Skald

Presskontakt Kommunikationsansvarig Falck Hälsa och arbetsliv (fd Previa) 070-413 08 13

Välkommen till Falck Sverige!

Falck värnar människors liv och hälsa. Med våra insikter och tjänster vill vi skapa ett hållbarare och hälsosammare arbets- och privatliv samt förebygga olyckor innan de sker. Genom nya lösningar bidrar vi till omställningen av svensk hälso- och sjukvård samt arbetsliv.

Falck Sverige
Falck
106 54 Stockholm
Sverige